Vi har fått mange forespørsler på pastaretten fra sommerfesten. Her kommer den...
Ingredienser
pasta
kyllingfilet
Cherrytomater
basilikum
ruccola salat
rød løk
pinjekjerner
Marinade til kyllingen
olje
salt
hvitløk
hot shili
sitronsaft
cummin
grov pepper
paprikapulver
Dressing til pastaretten
olivenolje og solsikkeolje
1/4 del av væsken skal være balsamicoeddik
dijon sennep
hvitløk
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok pasta og avkjøl i kaldt vann
La kyllingen ligge i marinaden noen timer
Stek den og avkjøl
Bland alt sammen og bland med dressingen
Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar