Disse kjøttbollene minner litt om de greske, og de smaker utmerket til gresk salat eller andre grønnsakretter. I kantina serverte vi bollene med en enkel tomatsaus til. Det var godt, men denne uken hadde vi rømmedressing med bladpersille og hvitløk til, og det var vel så godt. Har du tid til å lage tzasikidressing, er jo det det beste. Kjøttboller passer med det meste, så det er bare å prøve seg frem.
Ingredienser:
4 PERSONER
3/4 ts salt
2 ss koriander
1 1/2 ts kummin
1/4 ts chilipulver
1 fedd hvitløk
4 sjalottløk
50 g dagsgamle brødsmuler
50 g dagsgamle brødsmuler
1 egg
smør til steking
Slik gjør du:
- Bland kjøttdeig og salt godt til deigen blir seig.
- Tilsett krydder og finhakket hvitløk,
- Ha i finhakket løk
- brødsmuler
- rør inn egg i deigen
- Form til små boller og stek dem
Serveres med tomatsaus og salat. Bruk gjerne kyllingkjøttdeig i bollene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar