Denne thai salaten har vi daglig til frokost på kjøkkenet. Det er vår tid sammen om morgenen. Da er langbordet dekket i kantina, og praten går om løst og fast. Damen fra Thailand som introduserte og lærte oss å lage papaya, har sluttet hos oss. Hun fikk jobb på en fin restaurant der hun lager verdens beste...ivertfall byens beste vårruller til glede for mange. Og vi, vi har papayaen til minne om henne hver dag.
Ingredienser
6 PERSONER
1 knust hvitløk
2 røde chili
1 stk gulerøtter
1 stor stk agurker
et par sherry tomater
3 brekkbønner
1 ss hakkete peanøtter uten salt
1.5 ts sukker eller palmsukker
1.5 ss fiskesaus
1 ss lime eller sitron saft
- Skrell og rasp gulerøtter.
- Brekkbønnene og tomater kuttes i små biter.
- Bland alt sammen
Tips: Godt med reker, krabbe eller ansjos i :D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar