Ingredienser
4 PERSONER
Kyllingfilet
1 løk
4 tomater
1 rød paprika
2 hvitløk
olje til stekeing
1 ts chilipulver
1 ts paprikapulver
2 ts karripulver
salt og pepper
Fremgangsmåte:
- Stek løk og hvitløk i litt olje
- Stek så tomat og paprika til vannet kommer ut av tomatene
- Skrell og kutt potetene i biter og ta dem oppi sammen med kyllingen. Kyllingen skal være i små stykker.
- Skru ned varmen etterhvert som vannet går ut.
- Hell på litt vann etterhvert og la det koke en 20 min.
Ris med gulerot og rosiner
4 dl ris
en neve svarte rosiner
1 gulrot
kummin
salt
- Legg risen i vann i 2-3 timer (bare hvis du har tid). Skift vann et par ganger. Kok den så på vanlig måte.
- Stek rosinene i olje til de blåser seg opp
- Hell på vann og ta oppi risen når det koker. Bland i salt og kummin, og la det koke i 20 min.
- Skjær gulerot i veldig tynne strimler. Stek dem i olje til de blir sprø og sil dem fra oljen. Bland dem med risen.
hei! fyrst av alt: tusen takk for ein fantastisk fin blogg! nett dette har eg lett så lenge etter!
SvarSlettså: de skriv kummin - er det spisskummen eller kummen (aka karve) de nyttar? eg ser liksom føre meg at det kan gje litt ulike resultat..:)
gler meg til å jobba meg gjennom oppskriftene!
Hei!
SvarSlettdet er spisskummin.
Ikke karve.
Lykke til!
Bente i kantina.....