Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt

søndag 5. desember 2010

Mynte og koriander dressing

Denne dressingen har en nydelig smak som passer godt til både fisk og kylling.
Jeg bruker å ha den til kylling samosa, men prøv den gjerne til fisk så vel som fiskekaker.

Dressing
1 boks creme fraiche lett
2-3 ss nøytral olje
0,5 potte koriander
2 ss akasiehonning
Saften av en halv lime
0,5 ts mynte eller ingefær
1 rød chili med frø

Bland alle ingrediensene i en blender eller stavmikser.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar