Wok er alltid godt. Khawm sin siste dag som kjøkkensjef ble avsluttet med en riktig god wok med kylling og grønnsaker. Vi takker henne for mange gode dager sammen på kjøkkenet, og ønsker henne all lykke videre.
Ingredienser:
4 PERSONER
4 kyllingfileter
1/2 hodekål
1-2 gulerøtter
1 lite blomkål
1 purreløk
Slik gjør du:
- Krydre kyllingen med salt, pepper og litt sukker
- stek den i små biter
- Stek grønnsakene; blomkål først, så hodekål og til slutt gulrot.
- Spe med soyasaus, østersaus og litt sukkerkulør.
- Bland sammen med risnudler. Se under hvordan du tilbereder dem.
Risnudler: Kok opp vann, og la nudlene ligge å trekke i 5 min. Det skal altså ikke koke. Sil fra vannet og bland med resten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar