Leter du etter en lettlaget festmiddag, da kan Bentes spesialitet gjøre susen; en fiskeform med grønnsaker toppet med cremefraice og rekeost.
Slik gjør du:
Gratineres på 170C i 30-40 min.
Strø gjerne på reker de siste 10 min. Test om grønnsakene er ferdige.
Ingredienser
1 FORM
Hvitløk
1 purreløk
1 blomkål
1 brokkoli
1 stanhselleri
1 gulrot
1/2 glass hvitvin (kan sløyfes)
salt og pepper
sitronsaft
torskefilet i store biter
SAUS
1 boks rekeost
1 beger creme fraice
litt majones
Slik gjør du:
- Dekk bunn med hakket hvitløk.
- Del grønnsakene i passe store biter og fordel dem i formen.
- Legg fisken oppå og dryss på krydder og sitronsaft og eventuelt hvitvin.
- Rør sammen ingrediensene til sausen og hell den over til slutt.
Gratineres på 170C i 30-40 min.
Strø gjerne på reker de siste 10 min. Test om grønnsakene er ferdige.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar