4 PERSONER
500 g lammekjøtt
500 g hvite bønner
200 g kikerter
1 løk
1 rød paprika
3 grønne chili
2 fedd hvitløk
1 ss tomatpurè
salt og pepper
buljong
smør og olje til steking
Slik gjør du:
- Legg bønner og erter i vann over natten. Kok dem i vann i 1 time
- Vask og skjær kjøttet i små biter. Kokes i 1 time
- Stek kjøttet i smør
- Skjær grønnsakene i terninger. Hvitløk hakkes. Stekes sammen med kjøttet
- Ha i bønner og erter. Bland i tomatpurè og krydder.
- Hell over 1 l kokende vann og buljong
Slik gjør du:
- Stek risoni i olje til den er llys brun.
- Bland i bulgur og rørestek godt. Bland i salt og litt buljong
- Hell over kokende vann og la det koke ca 20 min på svak varme. Legg tørkehåndkle eller folie under lokket den siste koketiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar