Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt

torsdag 15. desember 2011

Kokosmakroner


Ingredienser:
4 eggehviter
2 dl sukker
4-5 dl kokosmasse

Fremgangsmåte:
  • Lag røren i en passende stor gryte.
  • Visp eggehvitene lett og bland i sukker og kokosmassen.
  • Varmes opp på middels varme. Må ikke brunes.
  • Stekes i 12 min 180C

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar