Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt

torsdag 15. desember 2011

Kromkaker


Ingredienser:
6 egg
300g sukker
300g hvetemel
300g smeltet smør eller margarin
3 ss vann

Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland i mel og smeltet smør
La røren svelle litt
Rett før steking har du i vannet, slik at røren ikke er for tykk.
Ca 1 barneskje med røre og press jernet godt sammen.

Tips: Bruk gjerne bunnen på et glass til å forme kakene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar