4 PORSJONER
Reker, frosne eller ferske
1 pk amerikansk grønnsakblanding
1 gul og 1 rød paprika
2 fedd hvitløk
litt ingefærrot
1/2 rød chili
salt og pepper
4 dl ris
Kok risen. bruk helst Basmatiris da den er tørr og lett og steke etterpå.
Hakk hvitløk, ingefær og chili.
Kutt paprika i små biter.
Stek paprika i litt olje, deretter grønnsakblandingen.
Ta alt ut av pannen i en bolle eller form.
Stek rekene chili, ingefær og hvitløk. bruk lite olje og kort steketid ca.3 min.
Bland det i formen med grønnsakene.
Stek risen og bland i formen med resten.
Visp sammen egg og litt vann og stek det i olje på svak varme til egget klumper seg i små biter.
Ha det oppi blandingen og bland alt godt sammen.
Hakk koriander og dryss over.
Tips: Bruk pesto til dressing; Det ligger oppskrift på pesto på bloggen. Du kan også bruke stekt kylling istedenfor reker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar