Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt

onsdag 11. april 2012

Tunfisk og pastasalat

Ingredienser

Pasta Penne eller annen kraftig pasta
tunfisk på boks
rød løk
selleristang
rød og gul paprika
persille
rømme
majones
sitronsaft
knust salt og pepper

Kok pastaen og avkjøl den etterpå.Hakk grønnsakene opp i små biter. Bland rømme med majones og sitron. Bland alt sammen. Server med godt brød til.

1 kommentar:

  1. Hei, kan ikke dere skrive mengen på de ulike varene?

    SvarSlett