Matbloggen Kafé Gummien er et forsøk på å samle gode oppskrifter fra Kantinen på Johannes Læringssenter i Stavanger. Senteret og kantinen holder til nyrestaurerte lokaler i den gamle gummifabrikken i østre bydel. Kantinen fungerer som en opplæringsarena innen matlaging og norsk språk. Våre deltagere kommer fra store deler av verden, noe som setter farge og smak på maten som blir laget. Det er ikke alltid enkelt å fange smaken i målbare enheter til en ferdig oppskrift. Så kjære kollegaer og venner; oppfordringen er å prøve ut oppskriftene; gi forslag til forbedringer som gir nye smaksopplevelser...God Appetitt

tirsdag 2. oktober 2012

Skipperens favoritt

Ingredienser: 10 pers
5 pk. Spinat(må ha en del, krymper ved varmebehandling)
2 Purreløk
3-5 løk
5 hvitløk
10-12 potetet l
Lammekjøtt i terninger ca 1,5-2 kg
Fremgangsmåte:
Stek lammekjøttet i olje og tilsett så purre, løk og hvitløk som er oppskåret i små terninger.
Tilsett spinat som er grovhakket. Skjær potetene i terninger og stek dem gylne i en gryte. Tilsettes så sammen med det andre. La det stå og småkoke i 10-15 min før det serveres. Gjerne med nystekt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar